autor:

Cristina

» » Aperitive

Saratele cu cascaval

Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 februarie 2011

Ingrediente
1 foaie coca de foietaj, 1 ou, cascaval ras.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Am avut oaresce sufletei in vizita si neavand nimic dulce prin casa...am executat contrariul. Am luat o foaie de coca de foietaj, am taiat-o fasiute, am uns-o cu ou si am presarat cascaval ras deasupra.Am dat la cuptorul preincins la 220 de grade Celsius pentru 10 minutei si iata ce a iesit! Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele cu cascaval

Saratele cu cascaval

Framantam margarina cu faina, adaugand pe rand apa minerala, ouale,cascavalul si faina.Adaugam faina

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Saratele cu cascaval

Saratele cu cascaval

Drojdia se freaca cu zaharul pana se lichefiaza. Se adauga sarea si laptele. Intr-un castron se

50 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Danny

    Danny (Bucatar sef) , 07 noiembrie 2011

    foarte bune am papat si eu

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011

    Simplu, rapid si gustos ! Si ce fain arata....

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011

    Delicioase ! *****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011

      hmmm ce bunatate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 foaie coca de foietaj
  • 1 ou
  • cascaval ras.

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina
Pachetele cu spanac

Pachetele cu spanac

Se face coca din oua, faina si sare ca pentru taietei, se intinde (nu foarte subtire). Separat se

5 voturi    7 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Tarta elvetiana cu mere

Tarta elvetiana cu mere

Foaia de placinta se intinde intr-o forma rotunda, se inteapa pe alocuri cu furculita si se presara

1 vot    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chiftele in sos de vin rosu

Chiftele in sos de vin rosu

Se face un amestec din carnea tocata, carnea pt carnati, ou, patrunjel, condimente pt. carne si

2 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Danny (Bucatar sef)

foarte bune am papat si eu

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu brinza

Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU