autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

saratele din cartofi cu chimen

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
400 g cartofi, 400 g margarina, 400 g faina, sare, 2-3 albusuri, chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se trec prin masina de tocat. Se amesteca apoi pireul obtinut cu margarina, faina si sarea. Pe o planseta presarata cu faina, formezi batoane lungi si subtiri pe care le tai in bucati de 10-12 cm, se ung apoi cu albus, le presari sare amestecata cu chimen si se coc la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "saratele din cartofi cu chimen" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine de casa

Paine de casa

Faina se amesteca bine cu sarea.In apa calduta se dizolva zaharul si drojdia.Se lasa sa creasca intr-un

30 voturi    5 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Aluat de pita fara drojdie

Aluat de pita fara drojdie

Se pun faina bicarbonatul si sarea intr-un bol.Se toarna din laptele acru si se framanta aluatul

12 voturi    1 comentariu
15 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    Îmi place reţeta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g cartofi
  • 400 g margarina
  • 400 g faina
  • sare
  • 2-3 albusuri
  • chimen

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Îmi place reţeta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonacul mamei