autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

saratele din cartofi cu chimen

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
400 g cartofi, 400 g margarina, 400 g faina, sare, 2-3 albusuri, chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se trec prin masina de tocat. Se amesteca apoi pireul obtinut cu margarina, faina si sarea. Pe o planseta presarata cu faina, formezi batoane lungi si subtiri pe care le tai in bucati de 10-12 cm, se ung apoi cu albus, le presari sare amestecata cu chimen si se coc la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "saratele din cartofi cu chimen" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine de casa cu lapte

Paine de casa cu lapte

Se topeste untul si se amesteca cu laptele caldut,zaharul si apa.Intr-un bol mai mare se amesteca

6 voturi    6 comentarii
2h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Spirale crocante

Spirale crocante

Dupa ce a dospit aluatul cam 1/2h se intinde in forma dreptunghiulara cat mai subtire posibil. Pe

6 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    Îmi place reţeta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g cartofi
  • 400 g margarina
  • 400 g faina
  • sare
  • 2-3 albusuri
  • chimen

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Îmi place reţeta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
savarine