autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Saratele gabriela!

Autor: gabriela babulea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 septembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela babulea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 septembrie 2008

Ingrediente
jumatate margarina unirea, 3 linguri smantana, 250 g. lapte, 50 g. drojdie, 2 linguri zahar, 1 lingura sare, 1 kg faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate, apoi se framanta, se face aluat si cu ajutorul unui cutit sau forme se fac saratelele. Apoi se dau la cuptor.
pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele gabriela!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Coltunasi cu cartofi

Coltunasi cu cartofi

Pentru aluat: Se pun toate ingredientele în maşina de pâine şi se alege programul de framantare

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • jumatate margarina unirea
  • 3 linguri smantana
  • 250 g. lapte
  • 50 g. drojdie
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura sare
  • 1 kg faina

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela babulea
Prajitura cu prune

Prajitura cu prune

Galbenusul se freaca cu o cana de zahar, apoi se adauga apa clocotita si uleiul. Se pune faina si

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
baigli cu nuca