autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Saratele gabriela!

Autor: gabriela babulea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 septembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela babulea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 septembrie 2008

Ingrediente
jumatate margarina unirea, 3 linguri smantana, 250 g. lapte, 50 g. drojdie, 2 linguri zahar, 1 lingura sare, 1 kg faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate, apoi se framanta, se face aluat si cu ajutorul unui cutit sau forme se fac saratelele. Apoi se dau la cuptor.
pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele gabriela!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine bio cu multicereale

Paine bio cu multicereale

Aluatul l-am facut cu masina de facut paine si l-am lasat sa dospeasca , apoi am modelat 2 painici.

0 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Paine de secara

Paine de secara

Se face o maia din 3 linguri de faina cu drojdia si 50 ml de apa. In oala mixerului se pun fainile

3 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • jumatate margarina unirea
  • 3 linguri smantana
  • 250 g. lapte
  • 50 g. drojdie
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura sare
  • 1 kg faina

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela babulea
Prajitura cu prune

Prajitura cu prune

Galbenusul se freaca cu o cana de zahar, apoi se adauga apa clocotita si uleiul. Se pune faina si

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu carnati