autor:

» » Aluaturi si Foietaje

Saratele gabriela!

Autor: gabriela babulea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 septembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela babulea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 septembrie 2008

Ingrediente
jumatate margarina unirea, 3 linguri smantana, 250 g. lapte, 50 g. drojdie, 2 linguri zahar, 1 lingura sare, 1 kg faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate, apoi se framanta, se face aluat si cu ajutorul unui cutit sau forme se fac saratelele. Apoi se dau la cuptor.
pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele gabriela!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

114 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • jumatate margarina unirea
  • 3 linguri smantana
  • 250 g. lapte
  • 50 g. drojdie
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura sare
  • 1 kg faina

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela babulea
Prajitura cu prune

Prajitura cu prune

Galbenusul se freaca cu o cana de zahar, apoi se adauga apa clocotita si uleiul. Se pune faina si

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Cosulete cu cascaval by Laura Laurentiu