autor:

Fara foto

» » Aperitive

saratele irina

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
400 gr faina, 250 gr unt, 250 gr cascaval ras, 2 galbenusuri, 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu stins cu lamaie, 1 1/2 lingurita sare, 4 linguri smantana

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se face o coca din ingredientele de mai sus: se lasa la rece aproximativ 1 ora
se pun in tava cu hartie de copt sub forma de bastonase: inainte de a le pune la cuptor presara chimen si branza rasa
Daca ti-a placut reteta noastra "saratele irina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
chec cu masline si sunca

chec cu masline si sunca

Se amesteca ouale cu vinul si faina,pana se obtine o pasta omogena .Se adauga uleiul putin cate putin

6 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza
Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Se amesteca toate ingredientele,ceapa se taie marunt si umplem ardeii,decoram si.....gata!!!!!!!!

2 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • 250 gr unt
  • 250 gr cascaval ras
  • 2 galbenusuri
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu stins cu lamaie
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 4 linguri smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Balmos ca in Maramures