autor:

Fara foto

» » Aperitive

saratele irina

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
400 gr faina, 250 gr unt, 250 gr cascaval ras, 2 galbenusuri, 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu stins cu lamaie, 1 1/2 lingurita sare, 4 linguri smantana

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se face o coca din ingredientele de mai sus: se lasa la rece aproximativ 1 ora
se pun in tava cu hartie de copt sub forma de bastonase: inainte de a le pune la cuptor presara chimen si branza rasa
Daca ti-a placut reteta noastra "saratele irina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu telemea si rosii

Tarta cu telemea si rosii

Ochii vad, burtica pofteste :) . Cand am vazut zilele trecute tarta aceasta la Edith am stiut ca

8 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
MAMALIGUTA CU BRANZA

MAMALIGUTA CU BRANZA

Punem apa la fiert (in functie de ce cantitatea de mamaliga dorita)impreuna cu sarea si cand da in

10 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • 250 gr unt
  • 250 gr cascaval ras
  • 2 galbenusuri
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu stins cu lamaie
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 4 linguri smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Alivenci cu mărar