autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Sarbusca

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
o ceapa, un morcov, un patrunjel, 4-5 cartofi mari, 4 cesti de zer de alesul untului, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Se prepara ciorba ca o ciorba de cartofi Cand zarzavatul este fiert, se adauga 3-4 cesti de zer obtinut la alesul untului. Se lasa sa fiarba putin impreuna, se adauga patrunjel tocat.
Se poate servi cu mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarbusca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Sarbusca

Sarbusca

Cartofii daca sunt noi se curata prin razuire sub jet de apa. Se taie in bucati nu foarte mici, iar

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Sarbusca bucovineana

Sarbusca bucovineana

Morcovii si patrunjelul se taie in bucati iar ceapa se toaca marunt folosind tocatorul Heinner. Se

5 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • o ceapa
  • un morcov
  • un patrunjel
  • 4-5 cartofi mari
  • 4 cesti de zer de alesul untului
  • verdeata

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace munteneasca