1. Se aleg sardine mari si se îndeparteaza capetele. Se spala bine, se sareaza si se Iasa sa se usuce complet.
2. Se despica sardinele pentru a li se scoate oasele.
3. Se amesteca pasta de masline (sau maslinele tocate) cu ardeiul tocat fin si busuiocul si, cu acest
amestec, se umplu sardinele. Se dau pe rând prin faina,apoi prin ou si la urma prin pesmet.
4. Se încinge bine uleiul si se rumenesc sardinele pe ambele parti. Se seNesc cu multa zeama de lamâie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii