autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu peste

Sardine la cuptor

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 26 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 26 mai 2009

Ingrediente
1 kg sardine proaspete,fara cap si intestine, 2-3 catei de usturoi tocate fin, 1 legatura mica patrunjel, sucul de la 2 lamii, 1 cescuta de ulei, oregano, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava se pune uleiul,se presara usturoiul si patrunjelul tocat iar deasupra se pun sardinele.
Sucul de lamiie se bate cu sare,piper si oregano si se toarna deasupra .
Se coace la cuptor fierbinte cam 20 min pina devin sardelele aurii
Se serveste decorat cu frunze de menta
Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Turnulete aromate din salau cu legume

Turnulete aromate din salau cu legume

1. Se fierbe carnea in apa cu sare si 2 foi de dafin, timp de 10 minute. Zarzavatul se curata, se

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de peste cu stafide galbene si cu coacaze uscate.

File de peste cu stafide galbene si cu coacaze uscate.

Se pun fileurile de pangasius in (tava teflon) eu pun intr-o oala de lut cu capac,cele doua fileuri

3 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg sardine proaspete,fara cap si intestine
  • 2-3 catei de usturoi tocate fin
  • 1 legatura mica patrunjel
  • sucul de la 2 lamii
  • 1 cescuta de ulei
  • oregano
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
File de pangasius cu mamaliguta