Se prepara sarlota dupa recomandarile de pe plic.Se adauga stafidele,caisele confiate intregi sau taiate cubulete.
Amestecul astfel obtinut se rastoarna in cupe.Se garniseste cu frisca si se da la rece.Se serveste a doua zi.
SFAT:Se poateadauga peste sarlota toping de fructe.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii