autor:

Fara foto

» » Prajituri

Sarlota cu caise

Autor: Cristina Cristea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 februarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Cristea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 februarie 2006

Ingrediente
un plic de sarlota de vanilie, 200 grame caise confiate, 50 grame stafide, 200 grame frisca.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se prepara sarlota dupa recomandarile de pe plic.Se adauga stafidele,caisele confiate intregi sau taiate cubulete.
Amestecul astfel obtinut se rastoarna in cupe.Se garniseste cu frisca si se da la rece.Se serveste a doua zi.
SFAT:Se poateadauga peste sarlota toping de fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota cu caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Turta dulce

Turta dulce

Mod de preparare 2 oua si 2 galbenusuri se freaca cu mierea si 150g zahar pana se fac spuma, se

19 voturi    14 comentarii
45 min
Prajituri
Prajitura cu cirese

Prajitura cu cirese

Punem untul tinut in prealabil la temperatura camerei , in bolul mixeru-lui, adaugam zaharul si mixam

42 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • un plic de sarlota de vanilie
  • 200 grame caise confiate
  • 50 grame stafide
  • 200 grame frisca.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Prajitura Albina