Sarmale cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Sarmale cu ciuperci

Ingrediente

  • ½ de kilogram de ciuperci champignon,
  • 4 morcovi medii,
  • 4 cepe aurii, medii,
  • 1 litru de suc de rosii pregatit in casa,
  • putin ulei vegetal,
  • cateva frunze de varza murata
  • 1 cana cu orez.

Mod de preparare

Se spune putin ulei vegetal intr-o tigaie incinsa, se adauga legumele, se inabusa, se adauga orezul, apoi sucul de rosii, se pune capacul si se lasa sa se inabuse, dar nu prea mult. Se ia compozitia si se impacheteaza sarmalutele.

Se pun apoi intr-o oala, se adauga restul de suc de rosii, jumatate de litru, apoi se lasa pe foc, cu capac, si se asteapta pana ce frunzele verzei devin moi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni