autor:

lailaobaid

» » Mancaruri cu carne

Sarmale cu costita de miel in cuptor

Autor: lailaobaid (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lailaobaid (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Ingrediente
- 1.5kg costita de miel, - 700-800gr frunze vita de vie, - 500gr carne tocata, - 100gr orez american, - o ceapa mare, - 2 ardei rosii dulci mari, - 1-1.1/2 lingurita sare, - 1/2 lingurita piper negru, - sucul de la 2 sau 3 lamai, - 2 cubulete knorr, - 200gr apa

Dificultate: Medie Timp: 3h

3 voturi

Mod de preparare

- se opareste orezul.

- se taie ceapa si ardeiul foarte marunt.

- se amesteca carnea tocata,orezul oparit, ceapa,chiperul dulce, sarea si piperul negru se amesteca toate ingredientele bine.

- cu o lingurita mica se pune cate putin in frunza de vita de vie si se invart....cred eu fiecare cum stie.

- in tava se pun frunze de vita de vie si se aseaza frumusel costita de miel dupa care se toarna peste ele sucul de la 2-3 lamai. Se aseaza frumusel sarmalutele deasupra costitelor si la urma se toarna o cana de apa calduta in care sau dizolvat 2 cubulete de knorr. Se acopera foarte bine tava si se pune in rola 2-3 ore la temperatura de 200garde celsius. Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu costita de miel in cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu crema cheddar

Piept de pui cu crema cheddar

Incingeti cuptorul la 175 grade. Indepartati semintele ardeilor iuti si tocati marunt. Taiati ceapa

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Lasagna de cârnati proaspeti

Lasagna de cârnati proaspeti

Ca sã ies din obisnuintã am schimbat carnea pe cârnati proaspeti, am folosit cârnati neafumati

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte interesant preparate asa cu costite de miel si cu lamaie. Cred ca au un gust deosebit.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Delicioasa si foarte aspectuoasa!***** Eu pun felii de rosii si lamaie deasupra; un plus de aroma si culoare.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte gustos si exotic!

Dificultate

Medie

Timp

3h

3 voturi

Ingrediente

  • - 1.5kg costita de miel
  • - 700-800gr frunze vita de vie
  • - 500gr carne tocata
  • - 100gr orez american
  • - o ceapa mare
  • - 2 ardei rosii dulci mari
  • - 1-1.1/2 lingurita sare
  • - 1/2 lingurita piper negru
  • - sucul de la 2 sau 3 lamai
  • - 2 cubulete knorr
  • - 200gr apa

Raporteaza reteta

Retete
de lailaobaid
Vinete umplute

Vinete umplute

Se taie vinetele in jumate de-a lungul, cu o lingura se scoate miezul. Se prajeste ceapa, morcovul

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sandwich mini pizza

Sandwich mini pizza

Se taie bagheta in jumate de-a lungul, dupa care se taie felii de-a latul, se ung cu uleiul de masline

21 voturi    6 comentarii
1h
Sandviciuri
paste gratin

paste gratin

- Se fierb macaroanele in apa cu sare si ulei. - Se prajeste ceapa cu usturoiul in ulei de masline

6 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte interesant preparate asa cu costite de miel si cu lamaie. Cred ca au un gust deosebit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Shaorma dietetica de pui