autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sarmale de post cu ciuperci

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1/2 ciuperci(cu cat mai multe feluri, cuatat mai bime!), o canade orez, 3 cepe mai. 1 morcov, 100 ml ulei, 2 linguri pasta de rosii, 150ml suc de rosii, sare, piper, marar,o foaie de dafin, Varza acra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se toaca cepele si se calesc in ulei. Ciupercile spalate si curatate se taie marunt si se pun peste ceapa.Se lasa sa fiarba putin in sucul lor. Orezul spalat se pune peste ciuperci. Tot acolo se mai pun cele 2 linguri de pasta de rosii, sare, marar, piper si o ceasca de apa.Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez.
Se lasa sa se raceasca dupa care se infasoara sarmalelee. Pe fundul oalei se pune o foaie de varza, varza tocata, sarmalele bine infasurate.Peste ele se pune apa, se pune sucul de rosii si ofoaia de dafim.
Se fierb la foc mic cca 1 1/2 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmale de post cu ciuperci si stafide

Sarmale de post cu ciuperci si stafide

Se spala orezul si se lasa la inmuiat 20 de minute in apa. Intre timp se curata ciupercile si ceapa. Se

8 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Retete vegetariene
Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Mai întâi, se taie și se pregătesc foile de varză în care se vor ”înfășura”

11 voturi    4 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1/2 ciuperci(cu cat mai multe feluri
  • cuatat mai bime!)
  • o canade orez
  • 3 cepe mai. 1 morcov
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 150ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • marar,o foaie de dafin
  • Varza acra

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Andive la cuptor