Se amesteca carnea cu sarea, piperul, cimbrul, ceapa tocata marunt, orezul, patrunjelul si bulionul. Se aleg foile de varza si se infasoara cate o lingura de carne. Pe fundul unei cratite se pune o mana de varza tocata dupa care se adauga sarmalele gata infasurate.
Deasupra se acopera cu foi de varza si se umple cu apa pana la nivelul sarmalelor. Se fierb la cuptor la foc mic si se servesc cu mamaliguta. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii