autor:

cristina

» » Mancaruri cu carne

Sarmale din carne de pasare si vita

Autor: cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2009

Ingrediente
1kg carne tocata amestec (vita si curcan), 2 cepe mari, 1 ceasca orez, patrunjel (o mana), 2 linguri bulion de ardei, sare, piper, cimbru dupa gust, 1 varza mare murata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea cu sarea, piperul, cimbrul, ceapa tocata marunt, orezul, patrunjelul si bulionul. Se aleg foile de varza si se infasoara cate o lingura de carne. Pe fundul unei cratite se pune o mana de varza tocata dupa care se adauga sarmalele gata infasurate.

Deasupra se acopera cu foi de varza si se umple cu apa pana la nivelul sarmalelor. Se fierb la cuptor la foc mic si se servesc cu mamaliguta. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale din carne de pasare si vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa,

10 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu mamaliguta

Tocanita de pui cu mamaliguta

Ceapa taiata marunt se pune la calit impreuna cu rosiile taiate cubulete, se adauga apoi carnea si

23 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2013

    Foarrte bune sarmalute si mie imi place sa fac combinatii de carne ies foarte bune.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Tare gustoase...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Delicioase trebuie sa fie...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      O bunatate...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Tare bune sunt,eu fac sarmalute de craciun si de pasti,tot din carne de pasare.Sunt foarte bune si spornice.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Tare bune sunt,eu fac sarmalute de craciun si de pasti,tot din carne de pasare.Sunt foarte bune si spornice.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Ce bune sunt sarmalutele tale Cristina ! Mai ales ca sunt facute incet incet la cuptor....Minunate ! Eu le fac si din carne de curcan...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Aceasta combinatie: vita si pasare (curcan) nu am incercat-o niciodata, dar dupa cum arata sarmalele tale cred ca sunt bune.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne tocata amestec (vita si curcan)
  • 2 cepe mari
  • 1 ceasca orez
  • patrunjel (o mana)
  • 2 linguri bulion de ardei
  • sare
  • piper
  • cimbru dupa gust
  • 1 varza mare murata

Raporteaza reteta

Retete
de cristina
Pui fraged la cuptor

Pui fraged la cuptor

Amestecati zema de lamaie uleiul scortisoara boiaua cateii de usturoi pisati, cu pasta de tomate.Sarati

11 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi
Prajitura cu nes

Prajitura cu nes

Blatul: se bat albusurile cu zaharul spuma tare,se adauga galbenusurile ,faina mestecand cu o lingura

23 voturi    14 comentarii
2h
Prajituri
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Se fac mici buzunare in pulpa in care se introduc mici rondele de usturoi. Se pune in tava, se adauga

14 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

kok miori (Chef de cuisine)

Foarrte bune sarmalute si mie imi place sa fac combinatii de carne ies foarte bune.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU DOVLECEI