Se amesteca carnea cu sarea, piperul, cimbrul, ceapa tocata marunt, orezul, patrunjelul si bulionul. Se aleg foile de varza si se infasoara cate o lingura de carne. Pe fundul unei cratite se pune o mana de varza tocata dupa care se adauga sarmalele gata infasurate.
Deasupra se acopera cu foi de varza si se umple cu apa pana la nivelul sarmalelor. Se fierb la cuptor la foc mic si se servesc cu mamaliguta. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii