autor:

cristina

» » Mancaruri cu carne

Sarmale din carne de pasare si vita

Autor: cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2009

Ingrediente
1kg carne tocata amestec (vita si curcan), 2 cepe mari, 1 ceasca orez, patrunjel (o mana), 2 linguri bulion de ardei, sare, piper, cimbru dupa gust, 1 varza mare murata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea cu sarea, piperul, cimbrul, ceapa tocata marunt, orezul, patrunjelul si bulionul. Se aleg foile de varza si se infasoara cate o lingura de carne. Pe fundul unei cratite se pune o mana de varza tocata dupa care se adauga sarmalele gata infasurate.

Deasupra se acopera cu foi de varza si se umple cu apa pana la nivelul sarmalelor. Se fierb la cuptor la foc mic si se servesc cu mamaliguta. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale din carne de pasare si vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de fasole boabe cu costita afumata

Mancare de fasole boabe cu costita afumata

Se fierb fasolele impreuna cu 2 cepe,un morcov si jumatatea de gulie.Ceapa se lasa intreaga iar morcovul

9 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne
DOVLECEI ,VINETE SI ARDEI UMPLUTI CU CARNE SI OREZ

DOVLECEI ,VINETE SI ARDEI UMPLUTI CU CARNE SI OREZ

MOD DE PREPARARE Se vor spala dovleceii, vinetele si ardeii si se vor lasa putin la scurs. Vom

1 vot    0 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2013

    Foarrte bune sarmalute si mie imi place sa fac combinatii de carne ies foarte bune.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Tare gustoase...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Delicioase trebuie sa fie...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      O bunatate...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Tare bune sunt,eu fac sarmalute de craciun si de pasti,tot din carne de pasare.Sunt foarte bune si spornice.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Tare bune sunt,eu fac sarmalute de craciun si de pasti,tot din carne de pasare.Sunt foarte bune si spornice.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Ce bune sunt sarmalutele tale Cristina ! Mai ales ca sunt facute incet incet la cuptor....Minunate ! Eu le fac si din carne de curcan...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Aceasta combinatie: vita si pasare (curcan) nu am incercat-o niciodata, dar dupa cum arata sarmalele tale cred ca sunt bune.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne tocata amestec (vita si curcan)
  • 2 cepe mari
  • 1 ceasca orez
  • patrunjel (o mana)
  • 2 linguri bulion de ardei
  • sare
  • piper
  • cimbru dupa gust
  • 1 varza mare murata

Raporteaza reteta

Retete
de cristina
Pui fraged la cuptor

Pui fraged la cuptor

Amestecati zema de lamaie uleiul scortisoara boiaua cateii de usturoi pisati, cu pasta de tomate.Sarati

11 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi
Prajitura cu nes

Prajitura cu nes

Blatul: se bat albusurile cu zaharul spuma tare,se adauga galbenusurile ,faina mestecand cu o lingura

23 voturi    14 comentarii
2h
Prajituri
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Se fac mici buzunare in pulpa in care se introduc mici rondele de usturoi. Se pune in tava, se adauga

14 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

kok miori (Chef de cuisine)

Foarrte bune sarmalute si mie imi place sa fac combinatii de carne ies foarte bune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Limba rasol cu dovlecel