La varza murata( productie proprie dupa reteta regretatului Radu Anton Roman) i se taie cotorul si se desfac frunzele; frunzele mai mari se taie in jumatati.
La carnea macinata se adauga orezul, ceapa,frunza de patrunjel si condimentele si se amesteca bine.
Se umplu frunzele de varza murata si se ruleaza.
Intr-o cratita de fiert subpresiune se aseaza cateva frunze de varza murata, se presara cu cimbru; se adauga rosiile feliate si se rade cubul de Maggi.
Se aseaza sarmalele in cratita si deasupra se mai pun cateva Frunze de varza si rosii feliate.
Se adauga apa si sare( dupa gust) cat sa acopere sarmalele cu 2-3 cm.
Se inchide cratita si dupa ce incepe sa fiarba se reduce focul si se lasa 45 de minute.
Se servesc cu mamaliguta si smantana.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii