Orezul, ceapa trecuta prin razatoare, sarea, piperul, boiaua de ardei, ouale, patrunjelul taiat marunt se amesteca cu carnea tocata.
Frunzele de stevie se scufunda 10-15 secunde in apa clocotita, cu sare. Dupa ce se scurg, li se taie coditele.Se impacheteaza sarmalele, iar resturile de frunze se toaca si se pun pe fundul vasului, impreuna cu sucul de rosii. Sarmalele se aseaza in vas si se acopera cu apa. Deasupra se pot pune frunzele de stevie ramase. Se dau la cuptor 1h 1/2, la foc mic.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii