autor:

nicoleta lacatus

» » Mancaruri cu carne

sarmale in foi de vita

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
700g carne de vita si porc, frunze de vita 40 buc, orez 100g, cimbru, marar, suc de rosii, ceapa verde, 1 ou, 500 ml bors

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

se spala frunzele se oparesc.carnea se toaca se adauga sare,cimbru,piper,ceapa tocata,orez,oul batut.
se fac sarmalutele cam 40 buc din aceasta compozitie.se fierb la foc mic cu borsul indoit cu apa circa 1 ora apoi se adauga sucul de rosii, marar verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "sarmale in foi de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu foi de vita si carne de curcan

Sarmale cu foi de vita si carne de curcan

Se framanta bine carnea tocata de curcan cu orezul, ceapa tocata fin, oul, verdeata tocata fin, condimentele

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete de Pasti
SARMALE IN FOI DE VITA DE VIE

SARMALE IN FOI DE VITA DE VIE

Carnea se amesteca cu ceapa, oul, bulionul ,condimentele , sucul de rosii si orezul ales si spalat. Frunzele

104 voturi    21 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    Nici eu nu adaug ou in compozitie si nuci nu le fier in bors..............dar stiti cum se spune "atate bordeie ,atatea obicee"

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 02 iulie 2008

    Eu nu pun ou in compozitie si nici bors, mai apoi. Cind sunt aproape fierte , adaug un borcan de iaurt cu 2 linguri cu smintina..

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 700g carne de vita si porc
  • frunze de vita 40 buc
  • orez 100g
  • cimbru
  • marar
  • suc de rosii
  • ceapa verde
  • 1 ou
  • 500 ml bors

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta lacatus
gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede

22 voturi    10 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
ciorba de salata verde

ciorba de salata verde

salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se

1 vot    1 comentariu
25 min
Borsuri si Ciorbe
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Carnea se taie bucati si se opareste. Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

maria mihalache (Chef de cuisine)

Nici eu nu adaug ou in compozitie si nuci nu le fier in bors..............dar stiti cum se spune "atate bordeie ,atatea obicee"

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante