autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sarmalute in foi de vita

Autor: karaca naimcan (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karaca naimcan (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
foi de vita,, carne,, orez,, ceapa,, bulion,, condiment

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Puneti carnea tocata intr-o oala,puneti orezul peste carnea tocata, taieti ceapa subtire de tot si puneti bulionul peste ceapa,orez si carnea tocata si puneti condimentul peste ele dupa aia intindeti toate lucrurile pe foile de vita si impaturiti rotunjit foile de vita.Si le puneti la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Oparim frunzele in apa cu sare, in cazul in care nu sunt deja murate. Condimentam carnea cu sare,

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute cu carne de vitel in foi de vita fierte in vin alb

Sarmalute cu carne de vitel in foi de vita fierte in vin alb

Frunza de vita se opareste si se foloseste intreaga sau se taie in functie de marimea ei.Se ruleaza

23 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Cu mamaliga si smantana...o bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • foi de vita,
  • carne,
  • orez,
  • ceapa,
  • bulion,
  • condiment

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Cu mamaliga si smantana...o bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
“Tli Tli” cu pui-“ Tli Tli B’djedj”-reteta algeriana