Muschiul de vitel se taie în escalopuri, i se dă putina sare şi se bate cu ciocanul de şniţele.
Se trec escalopurile prin făină şi se prăjesc pînă ce se rumenesc pe ambele părţi, în unt.
După ce s-au prăjit se scot si se tin la cald.
In untul ramas de la prajitul escalopurilor, se adauga mustarul si vinul, amestecam, apoi se adaugă ciupercile tăiate felii subţiri ,
După ce s-au tras ciupercile la tigaie in acest sos ,se adaugă piperul pisat , salvia tocata şi se stinge cu smîntînă.
Se toarnă apoi sosul acesta peste escalopuri si se lasa să fiarbă împreună 30 de minute.
Dupa trecerea timpului , escalopulpoate fi servit alaturi de piure de cartofi si salata verde.
Pofta mare sa aveti !Veti fi incantati de gustul acestui sos.
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/07/scaloppini-con-funghi.html
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii