Scaloppini con funghi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Scaloppini con funghi

Ingrediente

  • 1 muschi de vitel
  • 100 g faina
  • 250 g ciuperci feliate
  • 1 lingura mustar
  • 200 ml vin alb
  • 200 ml smantana
  • 70 g unt
  • cateva crengute de salvie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Muschiul de vitel se taie în escalopuri, i se dă putina sare şi se bate cu ciocanul de şniţele.

Se trec escalopurile prin făină şi se prăjesc pînă ce se rumenesc pe ambele părţi, în unt.

După ce s-au prăjit se scot si se tin la cald.

In untul ramas de la prajitul escalopurilor, se adauga mustarul si vinul, amestecam, apoi se adaugă ciupercile tăiate felii subţiri ,

După ce s-au tras ciupercile la tigaie in acest sos ,se adaugă piperul pisat , salvia tocata şi se stinge cu smîntînă.

Se toarnă apoi sosul acesta peste escalopuri si se lasa să fiarbă împreună 30 de minute.

Dupa trecerea timpului , escalopulpoate fi servit alaturi de piure de cartofi si salata verde.

Pofta mare sa aveti !Veti fi incantati de gustul acestui sos.

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/07/scaloppini-con-funghi.html

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi