Muschiul de vitel se taie în escalopuri, i se dă putina sare şi se bate cu ciocanul de şniţele.
Se trec escalopurile prin făină şi se prăjesc pînă ce se rumenesc pe ambele părţi, în unt.
După ce s-au prăjit se scot si se tin la cald.
In untul ramas de la prajitul escalopurilor, se adauga mustarul si vinul, amestecam, apoi se adaugă ciupercile tăiate felii subţiri ,
După ce s-au tras ciupercile la tigaie in acest sos ,se adaugă piperul pisat , salvia tocata şi se stinge cu smîntînă.
Se toarnă apoi sosul acesta peste escalopuri si se lasa să fiarbă împreună 30 de minute.
Dupa trecerea timpului , escalopulpoate fi servit alaturi de piure de cartofi si salata verde.
Pofta mare sa aveti !Veti fi incantati de gustul acestui sos.
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/07/scaloppini-con-funghi.html

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii