autor:

Fara foto

» » Prajituri

Scoarta cu nuca

Autor: Cristina Cristea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 februarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Cristea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 februarie 2006

Ingrediente
-un pachet de margarina, -10 cescute cu cafea, -o cana cu zahar pudra, -100 grame nuci

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

In baie de aburi se topeste margarina si se amesteca apoi cu zaharul si faina.Se adauga nucile zdrobite si se face un aluat.Din acest aluat se iau bucatele cat nuca,se modeleaza cu mana in forma dorita,se aseaza in tava si se presara nuci zdrobite.Se coc apoi in foc 30 de minute.
SFAT:Se poate presara deasupra zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoarta cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Melcisiori

Melcisiori

Pentru blatul de vanilie 1. Se incalzeste cuptorul la 180ᵒC. 2. Se bat albusurile spuma , se

3 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Prajituri
Chec de ciocolata glazurat

Chec de ciocolata glazurat

Mai intai punem pe foc intr-un vas laptele si ciocolata rupta bucatele. Lasam pe foc pana in momentul

5 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    nicoleta , 14 decembrie 2009

    refa ingredientele care nu coincid cu modul de preparare

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • -un pachet de margarina
  • -10 cescute cu cafea
  • -o cana cu zahar pudra
  • -100 grame nuci

Raporteaza reteta

Fara foto

nicoleta

refa ingredientele care nu coincid cu modul de preparare

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Samba cu crusta de nuci Samba cu crusta de nuci

Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta cu untul si miezul de nuca maruntit. Se intinde in forma de tort, in strat uniform, presat

0 voturi    0 comentarii
99h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu caise Prajitura cu caise

Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul, se adauga ulei cate putin, apoi iaurtul, coaja de lamaie,faina

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Tarta de ciocolata fara gluten