Pentru sos, se incalzeste uleiu, usturoiul si semintele de coriadru intr-o tigaie apoi se dau deoparte. Se cresteaza cite o cruce mica pe fundul fiecarei rosii si pune-le intr-un castron mare. se toarna un ibric cu apa fierbinte si lasa-le timp de 15 sec. Se scurg bine si racoreste-le sub un jet de apa rece. Se curata rosiile de coja, se taie jumatati, se indeparteaza semintele si se toaca marunt pulpa. Se pun intr-un castron si asezoneaza cu sare si piper. Se adauga otetul, uleiul si ierburile, apoi lasa deoparte 20 min pina aromele se amesteca.
Pentru scoici , se incalzeste o tigaie foarte tare apoi se pun scoicile cu un strop de ulei de masline si se lasa cite un min pe fiecare parte pina se caramelizeaza usor. Se pune o lingura din sosul cu rosii pe cite o farfurie iar deasupra cite 3 scoici.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii