Pentru sos, se incalzeste uleiu, usturoiul si semintele de coriadru intr-o tigaie apoi se dau deoparte. Se cresteaza cite o cruce mica pe fundul fiecarei rosii si pune-le intr-un castron mare. se toarna un ibric cu apa fierbinte si lasa-le timp de 15 sec. Se scurg bine si racoreste-le sub un jet de apa rece. Se curata rosiile de coja, se taie jumatati, se indeparteaza semintele si se toaca marunt pulpa. Se pun intr-un castron si asezoneaza cu sare si piper. Se adauga otetul, uleiul si ierburile, apoi lasa deoparte 20 min pina aromele se amesteca.
Pentru scoici , se incalzeste o tigaie foarte tare apoi se pun scoicile cu un strop de ulei de masline si se lasa cite un min pe fiecare parte pina se caramelizeaza usor. Se pune o lingura din sosul cu rosii pe cite o farfurie iar deasupra cite 3 scoici.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii