Amestecăm făina praful de copt, zaharul și esența de vanilie apoi punem untul tăiat cubulețe și amestecăm pină avem o compoziție nisipoasă. Punem căpșunile și stafidele si le amestăc ușor cu mina apoi adăugăm laptele bătut și cu ajutorul unei spatule amestecăm compoziția pina se leagă toate. Trebuie să vă spun că nu trebuie să atingeți prea mult aluatul și chiar dacă vi se pare moale, așa trebie să fie.
Infăinați bine blatul de lucru și cu ajutorul mainilor intindeți o foaie groasă de aprox. 5cm și o tăiați cum vă place...Dați tava la cuptor la 200”C incins in prealabil,pentru 7-9 minute pină cresc frumos și se rumenesc un pic pe margini. Rezultatul final: o minune de pâinici un pic dulci care merg perfect alături de o ceșcuță cu cafea ori ceai...
Pentru mai multe poze și detalii vă invit pe blogul personal:
http://bakedtreats.wordpress.com/2014/05/28/wholemeal-scones-with-strawberry/.
Spor, dragii mei și zile senine!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii