Reteta postata pe: 02 iunie 2008
Ingrediente
500 g cartofi, 150 g ulei, 1-2 capatani de usturoi, 1 lingurita zeama de lamaie, 1/2 lingurita sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Cartofii se curata, se spala si se fierb cu apa sarata, apoi se paseaza inca fierbinti.
Usturoiul se curata, se spala, se piseaza foarte fin si se freaca cu sare , ulei si zeama de lamaie ca la maioneza.
Se amesteca usturoiul cu cartofii pasati si se mai subtiaza cu zeama din care au fiert cartofii.Se serveste cu ciuperci fripte la teflon
Daca ti-a placut reteta noastra "scordolea cu cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010
Imi place ...