autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

scordolea cu cartofi

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
500 g cartofi, 150 g ulei, 1-2 capatani de usturoi, 1 lingurita zeama de lamaie, 1/2 lingurita sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se fierb cu apa sarata, apoi se paseaza inca fierbinti.
Usturoiul se curata, se spala, se piseaza foarte fin si se freaca cu sare , ulei si zeama de lamaie ca la maioneza.
Se amesteca usturoiul cu cartofii pasati si se mai subtiaza cu zeama din care au fiert cartofii.Se serveste cu ciuperci fripte la teflon
Daca ti-a placut reteta noastra "scordolea cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu legume si ou

Orez cu legume si ou

Se incinge un wok si se caleste in ulei la foc rapid morcovul taiat cubulete mici apoi se adauga

0 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ragout taranesc cu pui si ciuperci(mancare traditionala din sudul Frantei)

Ragout taranesc cu pui si ciuperci(mancare traditionala din sudul Frantei)

Amestecati 3 linguri de faina cu sare si piper.Se dau pulpele prin faina condimentata si se prajesc

20 voturi    8 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Imi place ...

  • silviana maftei

    silviana maftei (Chef de cuisine) , 18 iunie 2008

    mi-se pare incompleta reteta reteta de SCORDOLEA pe care o stiu eu este compusa din urmatoarele ingrediente:50 g nuci,2 cartofi mari,1/2 capatana de usturoi,1/2 ceasca ulei,sare,1 lingurita otet cartofii se fierb se curata de coaja,se zdrobesc,se adauga sarea,se amesteca cu uleiul turnat treptat, nucile curatate,pisate,usturoiul pisat,bine,otet sau se pot inlocui cartofii cu miez de paine alba muiat in apa si stors se serveste alaturi de legume fierte, peste rasol,raci.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place ...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Quiche cu conopida si branza