autor:

Fara foto

» » Aperitive

Scrapple

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2006

Ingrediente
Ficat de porc, inima de porc, carne de porc fara oase, apa, sare piper, faina si cornmeal

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se pun ficatul, inima si carnea intr-un vas adanc. Se acopera cu apa. Se fierbe si apoi se scurge carnea de apa. Se taie si apoi se toaca carnea, marunt se adauga sarea si piperul si se pune din nou la fiert. Se amesteca faina cu cornmealul. Compozitia se scurge incet intr-un vas de fiert, invartindu-se constant pentru a evita formarea de cocoloase. Se scade intensitatea focului si se lasa la foc, amestecandu-se frecvent, timp de aproape o ora, sau pana mixtura devine foarte subtire . Se umezesc felii de paine cu apa rece. Se pune Scrapple fierbinte pe ele. Se lasa la racit. Se pune apoi la prajit pana se rumeneste si devine crocant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scrapple" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri filipineze

Rulouri filipineze

Intr-un castron se adauga carnea tocata cu morcovul si ceapa razalita,se amesteca, apoi se adauga

5 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
Caramele rustice

Caramele rustice

Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba

3 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Ficat de porc
  • inima de porc
  • carne de porc fara oase
  • apa
  • sare piper
  • faina si cornmeal

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute cu morcov ras