Scrob bănățean de ficat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Porții: 3-4
  • Ingrediente:
  • 500 g ficat de pui, 2 cepe mari, 100 ml apă rece, 4-5
  • ouă, 2 linguri smantană grasă, 50 ml ulei, sare.

Mod de preparare

Cureți ceapa, o toci mărunt și o călești in ulei. Cand

s-a rumenit ceapa, adaugi ficatul curățat și tăiat

bucăți mai mari. Il prăjești 2-3 minute, apoi stingi

cu apă și lași să fiarbă inăbușit, cu capac, pană se

inmoaie ficatul. Separat, bați ouăle cu smantana și

le adaugi peste ficat, cand acesta este gata. Mai lași

scrobul pe foc cateva minute, timp in care amesteci

continuu și sărezi după gust. E bun numai cat e

cald, eventual cu murături

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise