Cureți ceapa, o toci mărunt și o călești in ulei. Cand
s-a rumenit ceapa, adaugi ficatul curățat și tăiat
bucăți mai mari. Il prăjești 2-3 minute, apoi stingi
cu apă și lași să fiarbă inăbușit, cu capac, pană se
inmoaie ficatul. Separat, bați ouăle cu smantana și
le adaugi peste ficat, cand acesta este gata. Mai lași
scrobul pe foc cateva minute, timp in care amesteci
continuu și sărezi după gust. E bun numai cat e
cald, eventual cu murături

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii