autor:

Fara foto

» » Aperitive

Scrob bănățean de ficat

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 septembrie 2009

Ingrediente
Porții: 3-4, Ingrediente:, 500 g ficat de pui, 2 cepe mari, 100 ml apă rece, 4-5, ouă, 2 linguri smantană grasă, 50 ml ulei, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Cureți ceapa, o toci mărunt și o călești in ulei. Cand
s-a rumenit ceapa, adaugi ficatul curățat și tăiat
bucăți mai mari. Il prăjești 2-3 minute, apoi stingi
cu apă și lași să fiarbă inăbușit, cu capac, pană se
inmoaie ficatul. Separat, bați ouăle cu smantana și
le adaugi peste ficat, cand acesta este gata. Mai lași
scrobul pe foc cateva minute, timp in care amesteci
continuu și sărezi după gust. E bun numai cat e
cald, eventual cu murături
Daca ti-a placut reteta noastra "Scrob bănățean de ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Platouri festive

Platouri festive

1. Platou cu bete frigarui asezate pe pat de salata verde: Masline verzi+ ardei rosu+ chiftelute+

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele pentru clatite si se coc clatitele intr-o cratita. Cascavalul

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • Porții: 3-4
  • Ingrediente:
  • 500 g ficat de pui
  • 2 cepe mari
  • 100 ml apă rece
  • 4-5
  • ouă
  • 2 linguri smantană grasă
  • 50 ml ulei
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    1 comentariu
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui cu spanac