autor:

Fara foto

» » Aperitive

Scrob de rosii cu parmesan

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 octombrie 2007

Ingrediente
3 rosii mediane,, 4-5 oua,, Sunca York,, Salata verde,, Parmesan,, Ulei de masline,, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie rosiile cubulete si se pun la prajit.
Separat se bat puale bine.
Se adauga ouale in momentul in care rosiile sunt bine prajite.
Separat, intr-o farfurie se pun cateva frunze de salata verde si una, doua felii de sunca.
Se adauga scrobul de rosii pe deasupra, si se rade putin parmesan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scrob de rosii cu parmesan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta a la Primavera

Omleta a la Primavera

Ceapa tocata se caleste in ulei (unt), se adauga cartofii noi feliute foarte subtiri, verdeata tocata,

25 voturi    11 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Sandwichuri crocante

Sandwichuri crocante

Se ung feliile de paine cu unt, se aseaza deasupra feliile de salam sau sunca si se pun intr-o tava

0 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 rosii mediane,
  • 4-5 oua,
  • Sunca York,
  • Salata verde,
  • Parmesan,
  • Ulei de masline,
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rulada cu sunca(jambon)