Scrumbia se curata de intestine si de solzi apoi se spala in apa rece,se zvanta si se indulceste cu un praf de sare,se condimenteaza cu amestec de condimente si piper cu gust de lamaie
Se cresteaza pe sira spinarii apoi in aceste crestaturi se infig feliute de lamaie si rondele subtiri de ardei.
Se umple burta scrumbiilor cu crengute de marar si patrunjel verde si feliute subtiri de lamaie.Se taie fasii de staniol,apoi fiecare scrumbie astfel umpluta se infasoara in staniol si apoi se prajesc pe gratarul cu carbuni,bine,pe ambele fete(cand este gata prajit,ne dam seama dupa staniolul care capata o culoare inchisa)
Scrumbia se desfasoara cu grija,cand este inca ,calda si se serveste cu mult suc de lamaie
Pofta buna!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii