Secretul ciocolatei de casa - o lingurita de otet

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr lapte praf
  • 400 gr zahar
  • 100 gr apa
  • 2-3 linguri cacao
  • un pachet unt(eu am facut cu Unirea)
  • un zahar vanilat
  • o lingurita otet

Mod de preparare

Se pune pe foc,in apa zaharul la topit pana ce se topeste de tot ,se pune o lingurita de otet si se mai lasa pana ce se face o spuma.Untul se pune in laptele prafcu zaharul vanilat se framana cu mana pana ce se face ca o branza de vaca framantata,se pune si cacao in laptele praf.apoi se pune siropul cate putin in aluatul framantat,dar sa nu fie nici subtire nici prea gros.se framanta bine,bine se pune intr-o folie(cum se face salamul de biscuiti).Se rasuceste si se baga cam o ora la congelator.

eu am incercat pana acum fel si fel de retete dar nu mia reusit pana ce am dat de reteta asta.Astept sa imi spuneti cum va iesit.

pofta buuna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise