Secretul ciocolatei de casa - o lingurita de otet

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr lapte praf
  • 400 gr zahar
  • 100 gr apa
  • 2-3 linguri cacao
  • un pachet unt(eu am facut cu Unirea)
  • un zahar vanilat
  • o lingurita otet

Mod de preparare

Se pune pe foc,in apa zaharul la topit pana ce se topeste de tot ,se pune o lingurita de otet si se mai lasa pana ce se face o spuma.Untul se pune in laptele prafcu zaharul vanilat se framana cu mana pana ce se face ca o branza de vaca framantata,se pune si cacao in laptele praf.apoi se pune siropul cate putin in aluatul framantat,dar sa nu fie nici subtire nici prea gros.se framanta bine,bine se pune intr-o folie(cum se face salamul de biscuiti).Se rasuceste si se baga cam o ora la congelator.

eu am incercat pana acum fel si fel de retete dar nu mia reusit pana ce am dat de reteta asta.Astept sa imi spuneti cum va iesit.

pofta buuna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor