Se pune pe foc,in apa zaharul la topit pana ce se topeste de tot ,se pune o lingurita de otet si se mai lasa pana ce se face o spuma.Untul se pune in laptele prafcu zaharul vanilat se framana cu mana pana ce se face ca o branza de vaca framantata,se pune si cacao in laptele praf.apoi se pune siropul cate putin in aluatul framantat,dar sa nu fie nici subtire nici prea gros.se framanta bine,bine se pune intr-o folie(cum se face salamul de biscuiti).Se rasuceste si se baga cam o ora la congelator.
eu am incercat pana acum fel si fel de retete dar nu mia reusit pana ce am dat de reteta asta.Astept sa imi spuneti cum va iesit.
pofta buuna

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii