Se pune pe foc,in apa zaharul la topit pana ce se topeste de tot ,se pune o lingurita de otet si se mai lasa pana ce se face o spuma.Untul se pune in laptele prafcu zaharul vanilat se framana cu mana pana ce se face ca o branza de vaca framantata,se pune si cacao in laptele praf.apoi se pune siropul cate putin in aluatul framantat,dar sa nu fie nici subtire nici prea gros.se framanta bine,bine se pune intr-o folie(cum se face salamul de biscuiti).Se rasuceste si se baga cam o ora la congelator.
eu am incercat pana acum fel si fel de retete dar nu mia reusit pana ce am dat de reteta asta.Astept sa imi spuneti cum va iesit.
pofta buuna
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii