Se freaca untul cu zaharul pana obtinem o compozitie spumoasa. Separam ouale , albusul se bate spuma cu 5 linguri zahar si amestecam cu galbenusurile si compozitia spumoasa. Apoi adaugam faina. Tapetam tava cu hartie de copt si bagam la copt 20 min.
Pt prezentare: se taie prajitura cu marginea unui pahar ,in forma de semiluna. Se pudreaza cu zahar optional. Este o prajitura foarte gustoasa ,ieftina si usor de facut.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii