autor:

Fara foto

» » Sandviciuri

sendvis special

Autor: draguleanu miruna (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 06 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: draguleanu miruna (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 06 octombrie 2006

Ingrediente
cascaval, paine, salam, sunca, branza, masline, ardei gras

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

17 voturi

Mod de preparare

Se taie painea, se pune pe ea mai intai o felie de cascaval una de sunca, una de branza, una de salam, apoi se pune inca o felie de cascaval se orneaza cu masline si ardei gras. Se baga la cuptoul cu microunde
Daca ti-a placut reteta noastra "sendvis special" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Pentru inceput am facut cornuletele. Am pus drojdia intr-un pahar cu 1-2 linguri de apa calda si

0 voturi    0 comentarii
1h
Sandviciuri
Mic dejun cald

Mic dejun cald

Intr-un vas/tava asezam hartie de copt (cu dimensiuni mai mari, astfel incat sa putem acoperi continutul),

0 voturi    0 comentarii
1h
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

17 voturi

Ingrediente

  • cascaval
  • paine
  • salam
  • sunca
  • branza
  • masline
  • ardei gras

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Rulada de carne Rulada de carne

Carnea se taie in cubulete, apoi se toacă la robot, de preferinta, de două ori. Se adaugă sare, piper, boia. Morcovul și ceapa

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Aperitive
Sandwich cu pastrama de vita Sandwich cu pastrama de vita

Carnea de piept de vita se taie felii subtiri ca o pastrama. Intr-o tigaie unduiesc o ceapa pana se prajeste auriu si se raceste. Pregatim

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ou ochi fardat