Se pune carnea la prajit si se adauga sare, piper si pasta de ardei iute.Carnea rumenita se trage intr-o parte si se pune ceapa la prajit.Se prajeste un pic ceapa astfel incat sa fie \"al dente\".Cand e ceapa gata, se amesteca.Chiflele se dau cu unt si se pun in tigaia de teflon incalzita.Apoi se asambleaza sandvisul!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii