Se incinge gratarul. Se pune costita si rosiile cu partea taiata in sus pe gratar. Dupa 5 min se intoarce costita pe cealalta parte si se lasa inca 5 min pina acesta devine crocanta. Intre timp, se zdrobesc avocadoul su furculita si se amesteca cu sucul de lamaie si boia. Se asezoneaza cu sare si piper. Se prajeste painea pe gratar sau in toaster apoi se unge cu piure de avocado folosid o lingura. Se aduga rosiile, costita si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii