Se spala bine sepia si se cresteaza cu cutitul in forma de romburi.Se pune intro tigaie cu 2,3 linguri de ulei de masline si se rumeneste la foc mediu-iute pe ambele parti 10-15minute.Intr-un recipient se pune usturoiul,uleiul de masline,patrunjelul tocat si se zdrobeste totul cu pana devine o pasta(cateva secunde).Sau se piseaza usturoiul impreuna cu patrunjelul si se freaca cu uleiul de masline.Se scoate sepia pe o farfurie ,iar in aceeasi tigaie se caleste 1 minut sosul verde(de usturoi).Se adauga peste sepia calda si se serveste.Se taie bucatele mai micute si se servesc pur si simplu sau se pun 2,3 linguri de sos verde pe paine,sepia taiata bucatele si se serveste sub forma de sandwich.(eu asa prefer).E o bunatate!!Sper sa va placa!!POFTA BUNA!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii