Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucatele.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Sorbet de pepene galben

Ingrediente

  • 700 g pulpă de pepene galben
  • 100 g zahăr pudră
  • 3 linguri de zeamă de lămâie
  • 75 ml suc de mere

Mod de preparare

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender.

Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi se lasă 30 de minute.

Se încorporează zeama de lămâie şi sucul de mere, apoi compozitia se pune într-un vas şi se lasă 2 ore în congelator. In acest timp, se amestecă de mai multe ori. După cele 2 ore, masa îngheţată se porţionează şi se mai bagă încă 15 minute în congelator.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce cu miere

Turta dulce cu miere

Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....

Turta dulce cu miere
Faguri deliciosi

Faguri deliciosi

Reteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.

Faguri deliciosi
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

De Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise