Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucatele.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Sorbet de pepene galben

Ingrediente

  • 700 g pulpă de pepene galben
  • 100 g zahăr pudră
  • 3 linguri de zeamă de lămâie
  • 75 ml suc de mere

Mod de preparare

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender.

Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi se lasă 30 de minute.

Se încorporează zeama de lămâie şi sucul de mere, apoi compozitia se pune într-un vas şi se lasă 2 ore în congelator. In acest timp, se amestecă de mai multe ori. După cele 2 ore, masa îngheţată se porţionează şi se mai bagă încă 15 minute în congelator.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta