Pulpa de la pepenele galben se taie bucatele.
Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender.
Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi se lasă 30 de minute.
Se încorporează zeama de lămâie şi sucul de mere, apoi compozitia se pune într-un vas şi se lasă 2 ore în congelator. In acest timp, se amestecă de mai multe ori. După cele 2 ore, masa îngheţată se porţionează şi se mai bagă încă 15 minute în congelator.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii