Intr-un bol se pune faina, in mijloc se dizolva drojdia in 200 ml lapte caldut si se lasa sa creasca.
In alt vas se bat ouale spuma apoi se adauga zaharul, coaja de lamaie si se bate pana se dizolva zaharul. Apoi se adauga pe rand iaurt-ul, margarina, untul, ulei si se omogenizeaza.
Dupa 15 minute se adauga compozitia cu oua peste cea cu faina si se framanta, adaugandu-se faina, si ulei pana se obtine un aluat modelabil, nelipicios.
Se lasa la crescut in loc caldut.
Dupa ce a crescut se imparte compozitia in 40 bucati, apoi se modeleaza si se aseaza intr-o tava cu hartie de copt.
Se da la cuptorul incalzit pentru aproximativ 15 minute.
Dupa ce s-au copt si s-au racit se ung cu miere si se presara nuca.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii