Intr-un bol se amesteca iaurtul si inghetata.Pentru a ne a sigura ca va deveni o compozitie fina folosim mixerul pana se topeste inghetata.Taiem sau sfaramam batonul de ciocolata...dar sa nu devina praf pentru ca bucatelele sa se simta in bautura.Dupa ce am amestecat aceste ingrediente se introduce compozitia la frigider timp de 10 minute.Intr-un pahar,pe jumatate plin cu lapte se adauga, dupa gust cantitatea dorita de iaurt si inghetata, se amesteca cu o lingurita si se serveste imediat.
Observatie:In loc de baton Kit Kat se poate folosi oricare baton de ciocolata.La fel si la inghetata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii