Intr-un bol mare se bate laptele cu iaurtul si lingurita de miere la tel sau cu un mixer. Separat se paseaza capsunile cu o furculita, iar pasta obtinuta se adauga peste iaurtul cu laptele batut bine. Se incorporeaza bine timp de 2-3 minute, se adauga feliute de banana taiate putin mai groase. Daca aveti un blender se pun toate ingrendientele intr-un bol si de paseaza bine pana se obtine o pasta omogena.
Se pun in pahare, se orneaza cu menta verde si feliute de banana si se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii