autor:

Laura

» » Aluaturi si Foietaje

Shaorma

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
1 piept de pui, ceasca iaurt,2-3 linguri mustar,2-3 linguri pasta de tomate,piper,condimentate,un praf de sare, catei de usturoi, de shaorma(din comert),1 ceasca maioneza,1 varza alba mica,3 castraveti murati,1 kg cartofi,ketchup.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii si se pune la macerat cu o seara inainte,in iaurt amestecat cu mustar,pasta de tomate,piper,condimente,sare.A doua zi,se inabusa totul pe foc pana se patrunde carnea.Se adauga usturoiul tocat marunt si 1 ceasca de apa.Foile de shaorma se ung cu acest amestec,se adauga maioneaza dupa gust,salata de varza alba taiata fideluta,castraveti murati taiati cubulete si cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Shaorma

Shaorma

Spalam carnea de pui iar apoi o taiem in fasii lungi. Fasiile de carne nu trebuie sa fie nici prea

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui, ceasca iaurt,2-3 linguri mustar,2-3 linguri pasta de tomate,piper,condimentate,un praf de sare, catei de usturoi, de shaorma(din comert),1 ceasca maioneza,1 varza alba mica,3 castraveti murati,1 kg cartofi,ketchup.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine deosebita in 10 minute