autor:

Laura

» » Aluaturi si Foietaje

Shaorma

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
1 piept de pui, ceasca iaurt,2-3 linguri mustar,2-3 linguri pasta de tomate,piper,condimentate,un praf de sare,2 catei de usturoi,foi de shaorma(din comert),1 ceasca maioneza,1 varza alba mica,3 castraveti murati,1 kg cartofi,ketchup.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii si se pune la macerat cu o seara inainte,in iaurt amestecat cu mustar,pasta de tomate,piper,condimente,sare.A doua zi,se inabusa totul pe foc pana se patrunde carnea.Se adauga usturoiul tocat marunt si 1 ceasca de apa.Foile de shaorma se ung cu acest amestec,se adauga maioneaza dupa gust,salata de varza alba taiata fideluta,castraveti murati taiati cubulete si cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Shaorma de vita

Shaorma de vita

Carnea de vitel sau de vita se lasa la macerat 24 de ore intr-o marinada.Marinada o faceti din ulei

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne
Shaorma de casa

Shaorma de casa

Cele doua pulpe de pui se prajesc la gratar sau in ceaun. Dupa ce sunt gata, se curata de pe os si

22 voturi    4 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui, ceasca iaurt,2-3 linguri mustar,2-3 linguri pasta de tomate,piper,condimentate,un praf de sare,2 catei de usturoi,foi de shaorma(din comert),1 ceasca maioneza,1 varza alba mica,3 castraveti murati,1 kg cartofi,ketchup.

Raporteaza reteta

Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete Fragede cu Rahat