autor:

Laura

» » Aluaturi si Foietaje

Shaorma

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
1 piept de pui, ceasca iaurt,2-3 linguri mustar,2-3 linguri pasta de tomate,piper,condimentate,un praf de sare, catei de usturoi, de shaorma(din comert),1 ceasca maioneza,1 varza alba mica,3 castraveti murati,1 kg cartofi,ketchup.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii si se pune la macerat cu o seara inainte,in iaurt amestecat cu mustar,pasta de tomate,piper,condimente,sare.A doua zi,se inabusa totul pe foc pana se patrunde carnea.Se adauga usturoiul tocat marunt si 1 ceasca de apa.Foile de shaorma se ung cu acest amestec,se adauga maioneaza dupa gust,salata de varza alba taiata fideluta,castraveti murati taiati cubulete si cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
shaorma  de ciuperci

shaorma de ciuperci

Intai pregatim salata care se alatura la shaorma-taiem rosiile, castravetii si cei murati marunt

1 vot    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Shaorma de casa

Shaorma de casa

Nr. de portii: 4. Se dau la cuptor copanele de pui intr-o tava cu ulei, putina apa si condimente

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui, ceasca iaurt,2-3 linguri mustar,2-3 linguri pasta de tomate,piper,condimentate,un praf de sare, catei de usturoi, de shaorma(din comert),1 ceasca maioneza,1 varza alba mica,3 castraveti murati,1 kg cartofi,ketchup.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose sarate din foietaj