autor:

Laura

» » Aluaturi si Foietaje

Shaorma

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
1 piept de pui, ceasca iaurt,2-3 linguri mustar,2-3 linguri pasta de tomate,piper,condimentate,un praf de sare, catei de usturoi, de shaorma(din comert),1 ceasca maioneza,1 varza alba mica,3 castraveti murati,1 kg cartofi,ketchup.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii si se pune la macerat cu o seara inainte,in iaurt amestecat cu mustar,pasta de tomate,piper,condimente,sare.A doua zi,se inabusa totul pe foc pana se patrunde carnea.Se adauga usturoiul tocat marunt si 1 ceasca de apa.Foile de shaorma se ung cu acest amestec,se adauga maioneaza dupa gust,salata de varza alba taiata fideluta,castraveti murati taiati cubulete si cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Shaorma

Shaorma

Haideti sa lasam putin dietele si sa ne rasfatam stomacul cu o sharoma delicioasa! Ca sa nu va simtiti

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Shaorma de casa

Shaorma de casa

Cele doua pulpe de pui se prajesc la gratar sau in ceaun. Dupa ce sunt gata, se curata de pe os si

22 voturi    4 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui, ceasca iaurt,2-3 linguri mustar,2-3 linguri pasta de tomate,piper,condimentate,un praf de sare, catei de usturoi, de shaorma(din comert),1 ceasca maioneza,1 varza alba mica,3 castraveti murati,1 kg cartofi,ketchup.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Paine pentru mic dejun