Autor:
Laura (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010
Ingrediente
1 piept de pui, ceasca iaurt,2-3 linguri mustar,2-3 linguri pasta de tomate,piper,condimentate,un praf de sare,2 catei de usturoi,foi de shaorma(din comert),1 ceasca maioneza,1 varza alba mica,3 castraveti murati,1 kg cartofi,ketchup.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fasii si se pune la macerat cu o seara inainte,in iaurt amestecat cu mustar,pasta de tomate,piper,condimente,sare.A doua zi,se inabusa totul pe foc pana se patrunde carnea.Se adauga usturoiul tocat marunt si 1 ceasca de apa.Foile de shaorma se ung cu acest amestec,se adauga maioneaza dupa gust,salata de varza alba taiata fideluta,castraveti murati taiati cubulete si cartofi prajiti.