autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Shci

Autor: Dorin P (Bucatar sef)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 26 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dorin P (Bucatar sef)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 26 mai 2007

Ingrediente
la 5 litri de apa, , 1,5 kg carne, , 3 cartofi medii, , 1 ceapa medie, , 1 morcov,, ½ de varza medie, , 2 ardei grasi normali sau 1 mai mare verde, rosu sau galben, , 2-3 rosii, , 1 legatura de frunze de patrunjel, , 1 legatura de marar, , 1 frunza de dafin.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Se fierbe o supa de carne, de preferinta din pasare, curcan etc. In timp ce fierbe supa se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert in supa. Ceapa si morcovul se taie marunt, se calesc intr-o tigaie cu putin ulei vegetal apoi se adauga si ele in supa. Cand carnea este aproape fiarta se scoate si se taie in bucati, apoi se pune inapoi in supa. Se taie varza fidea si se adauga si ea in supa cam cu 10-15 minute inainte de terminarea mancarii. Se poate adauga 1 frunza de dafin, ardei gras taiat in bucati. Se adauga verdeata maruntita si spre sfarsit rosiile taiate marunt. Se sareaza dupa gust. Se serveste fierbinte ca prim fel de mancare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oaie

Ciorba de oaie

Carnea spalata se pune la fiert si cand da primul clocot varsam apa si o spalam foarte bine. Punem

20 voturi    9 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou

Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou

Puneti la fiert in 3 litri de apa rece afumatura taiata bucati mai mici si 1-2 bucati mai mari. In

46 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • la 5 litri de apa
  • 1,5 kg carne
  • 3 cartofi medii
  • 1 ceapa medie
  • 1 morcov,
  • ½ de varza medie
  • 2 ardei grasi normali sau 1 mai mare verde
  • rosu sau galben
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura de frunze de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 1 frunza de dafin.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba falsa de burta