autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Shci

Autor: Dorin P (Bucatar sef)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 26 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dorin P (Bucatar sef)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 26 mai 2007

Ingrediente
la 5 litri de apa, , 1,5 kg carne, , 3 cartofi medii, , 1 ceapa medie, , 1 morcov,, ½ de varza medie, , 2 ardei grasi normali sau 1 mai mare verde, rosu sau galben, , 2-3 rosii, , 1 legatura de frunze de patrunjel, , 1 legatura de marar, , 1 frunza de dafin.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Se fierbe o supa de carne, de preferinta din pasare, curcan etc. In timp ce fierbe supa se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert in supa. Ceapa si morcovul se taie marunt, se calesc intr-o tigaie cu putin ulei vegetal apoi se adauga si ele in supa. Cand carnea este aproape fiarta se scoate si se taie in bucati, apoi se pune inapoi in supa. Se taie varza fidea si se adauga si ea in supa cam cu 10-15 minute inainte de terminarea mancarii. Se poate adauga 1 frunza de dafin, ardei gras taiat in bucati. Se adauga verdeata maruntita si spre sfarsit rosiile taiate marunt. Se sareaza dupa gust. Se serveste fierbinte ca prim fel de mancare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PERISOARE

CIORBA DE PERISOARE

Carnea tocata se amesteca cu ouale,untul,verdeata taiata cat mai marunt,presarand sare si piper dupa

22 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba

Ciorba

Se lasa la foc mic si dupa aceea va spun: -Pofta buna!

0 voturi    3 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • la 5 litri de apa
  • 1,5 kg carne
  • 3 cartofi medii
  • 1 ceapa medie
  • 1 morcov,
  • ½ de varza medie
  • 2 ardei grasi normali sau 1 mai mare verde
  • rosu sau galben
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura de frunze de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 1 frunza de dafin.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de smantana cu crutoane si porumb prajit