Pregatire:
Merele se spala,se curata de samburi si cotor,se taie cuburi,
Sfecla rosie se clateste,
Heringul se scoate din otet,se curata de pielita si se scoate de pe os,
Salata verde se spala,frunzele se rup cu mana,
Preparare:
Salata se asaza pe platou sau farfurie,
Merele taiate cuburi,sfecla felii si heringul taiat suvite se amesteca cu maioneza sau smantana si se asaza pe salata.Condimentati cu sare si piper.Decorati cu frunze de patrunjel.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii