Pregatire:
Merele se spala,se curata de samburi si cotor,se taie cuburi,
Sfecla rosie se clateste,
Heringul se scoate din otet,se curata de pielita si se scoate de pe os,
Salata verde se spala,frunzele se rup cu mana,
Preparare:
Salata se asaza pe platou sau farfurie,
Merele taiate cuburi,sfecla felii si heringul taiat suvite se amesteca cu maioneza sau smantana si se asaza pe salata.Condimentati cu sare si piper.Decorati cu frunze de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii