Mugurii de brad spalati, se asaza in oala de dimensiune mai mare,se acopera cu apa cam de o palma. Dupa 1 ora de fiert, se strecoara, sa masoara cantitatea de apa. La un litru de suc se adauga un kg de zahar, se da la fiert cu felii de lamaie.Se incearca picatura de sirop ca la dulceata. Cand se ajunge la consistenta dorita, se umplu cu sirop sticlele sterilizate se invelesc in paturi si se lasa pana a doua zi. Pastram la rece,folosim impotriva tusei sau ca racoritoare cu apa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii