Reteta postata pe: 03 iunie 2008
Ingrediente
4 kg de capşuni, 2 kg zahăr
Dificultate: Redusa | Timp: 3h
Mod de preparare
Căpşunile de curăţă de codiţe, se spală si se toarnă zahărul peste ele. Se lasă peste noapte să lase zeama.
Se pun pe foc. După ce dau în foc, se lasa să fiarbă 20-25 minute, după care se scot căpşunile, iar siropul se lasă să mai fiarbă pâna se mai îngroaşă . Din când în când se aduna spuma de la suprafaţă. Când este încă fierbinte se pune in sticlă.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de căpşuni" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Intr-un bol(cratita) punem capsunii,peste care adaugam zaharul si sucul de lamaie.
Ii lasam deoparte
1 vot
3 comentarii
25 min
Sucuri si compoturi de fructe
Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin
7 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Paty Dragutzica , 26 mai 2014
multumesc de reteta.
Maria Brasoveanu , 22 mai 2014
interesanta reteta...... sigur o incerc .....
Octavia Vasilut , 03 iulie 2013
Multumim frumos pentru retete.Dumnezeu sa ne ajute!
constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010
Super !