autor:

Anonim

» » Fripturi

Sitari la frigare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
sitari, slanina, sare, unt, paine

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se scot ochii sitarilor, se face o taietura la gat prin care se scoate gusa si una mai jos prin care se scoate pipota. Se indoaie capul inspre picioaqre si se invelesc in feliile de slanina, dupa care se leaga cu ata. Se pun pe frigare, se ung cu unt si se frig la foc iute cca 20 min. Cand sunt gata, se scoate atele si se servesc cu slanina in care au fost fripti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sitari la frigare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel la tava

Friptura de miel la tava

Se spala pulpele de miel, se zvanta cu prosoape absorbante si se ung cu un baitz preparat din vin,

65 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi
Chiftelute buuune

Chiftelute buuune

Se dau toate prin masina de tocat carnea, mai putin ouale si cindimentele. Pasta astfel obtinuta

48 voturi    31 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Platou caraibian