autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Sitari umpluti cu slanina si ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
sitari, ceapa, slanina, ciuperci, unt, oua, sare, piper, paine

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Slanina, ciupercile si ceapa se prajesc 15 min in 50 g de unt. Se adauga sare, piper si ouale batute spuma. Se amesteca bine si cu compozitia obtinuta se umplu sitarii. Se invelesc in feliile de slanina, se ung cu unt si se frig la tava, la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sitari umpluti cu slanina si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Se curata conopida, se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert se strecoara

30 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Chiftele de porumb

Chiftele de porumb

Galbenusurile se amesteca cu sarea, zaharul, piperul, porumbul si faina, dupa care se adauga albusurile

0 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Clatita - rulada