autor:

Anonim

» » Fripturi

Sitari umpluti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
sitari, ceapa, slanina, ciuperci, unt, oua, sare, piper, paine

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Slanina, ciupercile si ceapa se prajesc 15 min in 50 g de unt. Se adauga sare, piper si ouale batute spuma. Se amesteca bine si cu compozitia obtinuta se umplu sitarii. Se invelesc in feliile de slanina, se ung cu unt si se frig la tava, la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sitari umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PULPE DE PUI CU SOS SE LAMAIE

PULPE DE PUI CU SOS SE LAMAIE

Se ia o tava din yena,se spala pulpele de pui si se curata de piele,se aseaza in tava,si se condimenteaza

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Friptura de pui

Friptura de pui

Spalam, curatam pulpele de pielita si le taiem in doua,le asezam in tava,apoi punem pe langa ele

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc cu sos de alune