autor:

Anonim

» » Fripturi

Sitari umpluti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
sitari, ceapa, slanina, ciuperci, unt, oua, sare, piper, paine

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Slanina, ciupercile si ceapa se prajesc 15 min in 50 g de unt. Se adauga sare, piper si ouale batute spuma. Se amesteca bine si cu compozitia obtinuta se umplu sitarii. Se invelesc in feliile de slanina, se ung cu unt si se frig la tava, la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sitari umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ceafa de porc marinata la grill (gratar)

Ceafa de porc marinata la grill (gratar)

Pentru marinata se amesteca mustarul cu vinul,cu zeama de lamaie,untul topit si condimente dupa gust.. Bucatile

6 voturi    8 comentarii
30 min
Fripturi
Friptura de pui marinata la grill

Friptura de pui marinata la grill

Carnea se curata , se spala, si se introduce in marinata unde va sta cca 30 de minute... Dupa ce

5 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de pui crocant