Intr-o oala se pun cei 2 litri de zeama de varza, piperul, cimbrul si foile de dafin. Se scufunda si fasiile de slanina si se pun la fiert. Dupa ce au dat in fiert se mai lasa circa 15 min si se scot pe o tava si se lasa la scurs si racit. Intre timp se face o pasta de usturoi cu care se unge fasiile de slanina si se pudreaza cu boiaua de ardei dulce. Le infasuram in ziar si le lasam la rece. Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii