Snikers

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat:
  • 6 albusuri
  • 200 g zahar tos
  • 100 g nuca prajita si tocata
  • 100 g nuca macinata
  • 3 linguri faina
  • Crema:
  • 1 pachet margarina Rama
  • 10 lingurizahar tos
  • 200 g nuca prajita si tocata
  • 6 galbenusuri
  • 1 praf budinca ciocolata
  • Glazura:
  • 5 cuburi ciocolata menaj alba
  • 5 linguri ulei
  • nuci tocate sau alune prajite fara sare sau fulgi de ciocolata

Mod de preparare

Blatul:

Se amesteca toate ingredientele cu albusurile batute spuma si compozitia se coace intr-o tava mai micuta , pe hartie de copt.Cuptorul preincalzit.

Crema:

Se pune margarina cu zaharul la topit.Cand clocoteste , se adauga nucile, galbenusurile si praful de budinca.Se amesteca bine si se lasa sa mai fiarba la foc mic cca 5-7 min.Cand e calduta se pune peste blat.

Glazura:

Se topesc pe foc cuburile de ciocolata impreuna cu uleiul, iar cand crema este rece se intinde glazura.Peste glazura se pot pune nuci, alune sau fulgi de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise