Se taie carnea de vita ca pentru snitele dar in bucati mai mici (cam la jumatate). Se bate carnea. Se trece prin faina amestecata cu sare si piper si se pune la prajit in tigaie in uleiul incins. Cind este pe jumatate gata se scoate intr-o oala. Se acopera bucatile de carne cu apa si se pun la fiert. Cind carnea e aproape fiarta se pune sosul compus din bulion, zahar, cimbru, sare, piper. Dupa ce carmea a fiert se pune patrunjelul si mararul si se stinge focul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii