Feliile de cotlet se bat bine, puse intr-o punga de nylon, se potriveste gustul de sare, piper si vedeta. Ouale se bat bine si se pun 2 linguri de ulei in ele. Feliile de cotlet se trec prin faina, ou si pesmet si se pun la prajit in uleiul incins sau se coc un cuptor in doua pungi Knorr.
Cartofii se curata si se taie in doua. Se fierb de 1/2, se scurg de apa si se pun la prajit in putin ulei. Se scot si se presara cu patrunjel verde tocat. Se servesc impreuna cu snitelele si cu salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii