autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Snitel cu cartofi natur

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
4-5 buc cotlet de porc, 500 g cartofi noi, 2 oua, faina, pesmet, ulei, patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

10 voturi

Mod de preparare

Feliile de cotlet se bat bine, puse intr-o punga de nylon, se potriveste gustul de sare, piper si vedeta. Ouale se bat bine si se pun 2 linguri de ulei in ele. Feliile de cotlet se trec prin faina, ou si pesmet si se pun la prajit in uleiul incins sau se coc un cuptor in doua pungi Knorr.
Cartofii se curata si se taie in doua. Se fierb de 1/2, se scurg de apa si se pun la prajit in putin ulei. Se scot si se presara cu patrunjel verde tocat. Se servesc impreuna cu snitelele si cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii

  • fliriionica@gmail.com , 10 ianuarie 2017

    TARE

  • mariyana , 15 iunie 2010

    super bun si foarte simplu de preparat. pofta buna!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos! Si noi facem, ne place, e gustos.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Eu pun cartofii,tu vii cu snitele...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      delicioase...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

      Simplu si foarte delicios.

    • Anonim

      Anonim (Chef de cuisine) , 07 august 2008

      Mancarea asta e foarte buna... si gustoasa.

    • ana maria lengher (Chef de cuisine) , 29 iulie 2008

      Mie imi plac mai mult snitelele de piept de pui, mi se par mai delicioase. Si eu fac de multe ori snitele, dar, cum v-am zis, de piept de pui. Si cartofii natur sunt buni cu smantana.

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 14 iulie 2008

      Se vor folosi numai cotlete dezosate, la fel de bine se potrivesc si snitelele de porc sau de vitel. Dupa ce le-am dat prin pesmet, batem bine cotletele in palme pentru ca pesmetul sa adere bine de ele, altfel se va imprastia in tigaie si se va arde, dandu-le un aspect si un gust neplacut. Dupa ce am aranjat cotletele pe farfurii, putem pune deasupra lor cate o felie de lamaie si o frunzulita de patrunjel verde cret iar alaturi o lingurita de dulceata de coacaze rosii pe o frunza de salata verde. Asa ne-au fost servite snitelele pané de vitel intr-un renumit restaurant vienez cu traditie.

    • Flavia Ungurean (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

      toate retetele de la Sidy sunt delicioase....deja imi lasa gura apa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4-5 buc cotlet de porc
  • 500 g cartofi noi
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

fliriionica@gmail.com

TARE

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman