autor:

Ionutz

» » Aperitive

Snitel de porc

Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2011

Ingrediente
800 gr pulpa de porc, 2 oua M, 50- 100 gr faina de grau, 200 ml ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie felii groase de 1 cm.
Pe un fund de lemn se bate cu toporul de bucatarie fiecare felie de carne pe ambele parti.
Intr-un bol se bat ouale spuma, apoi se adauga faina, sarea si piperul si se amesteca pana se omogenizeaza.
Feliile de carne se trec prin amestecul de ou si se aseaza intr-o tigaie cu ulei incins.
Se prajesc pe ambele parti la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
SNITEL PANE DE PORC CU LEGUME SI CARTOFI

SNITEL PANE DE PORC CU LEGUME SI CARTOFI

Muschiul de porc se portioneaza in 8 transe egale ( cate 2 transe la o portie ), se bate bine cu

10 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne
Snitel de porc in crusta de malai

Snitel de porc in crusta de malai

Am pregătit marinata omogenizând iaurtul cu untul moale. Am adăugat ardeiul și leușteanul

15 voturi    3 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 14 %
699.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 iulie 2012

    Foarte bun! Asa fac si eu snitelul.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 800 gr pulpa de porc
  • 2 oua M
  • 50- 100 gr faina de grau
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Ionutz
Pateuri rotunde

Pateuri rotunde

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

2 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Pateuri Speciale

Pateuri Speciale

Pentru aluat Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa

4 voturi    8 comentarii
2h
Aperitive
Mini placinte cu varza murata

Mini placinte cu varza murata

Aluatul Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun! Asa fac si eu snitelul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Portofele cu ciuperci si carne