Snitelele le prajim in unt topit pana devin aurii,apoi saram piperam si le tinem la cald.In untul ramas adaugam ceapa taiata marunt sa se caleasca,turnam supa si smantana si fierbem putin.Apoi punem si feliile de dovlecel taiate pe lung sa fiarba.Adaugam in sos frunzele de cimbru tocate cand l-am luat de pe foc.Mai condimentam sosul cu sare si piper daca este nevoie.
Servim snitelele alaturi de sos,si ornam cu coaja de lamaie rasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii