autor:

zana b.

» » Fripturi

Snitel de porc in crema de dovlecel

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Ingrediente
1 dovlecel mic,4 crengute cimbru verde,1 ceapa, snitele de porc,4 linguri de unt topit,sare,piper,250 ml supa,200 ml smantana,1 lingurita coaja de lamaie rasa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Snitelele le prajim in unt topit pana devin aurii,apoi saram piperam si le tinem la cald.In untul ramas adaugam ceapa taiata marunt sa se caleasca,turnam supa si smantana si fierbem putin.Apoi punem si feliile de dovlecel taiate pe lung sa fiarba.Adaugam in sos frunzele de cimbru tocate cand l-am luat de pe foc.Mai condimentam sosul cu sare si piper daca este nevoie.
Servim snitelele alaturi de sos,si ornam cu coaja de lamaie rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in crema de dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui umplut

Pui umplut

Dezosam puiul dupa priceperea si indemnarea fiecaruia,incepand de la piept in interior si lasandu-i

20 voturi    11 comentarii
2h 40 min
Fripturi
Pui la cuptor cu legume

Pui la cuptor cu legume

Puiul spalat si curatat bine (eu am adunat si grasimea ca avea din abundenta – este numai buna

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Interesanta reteta, Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel mic,4 crengute cimbru verde,1 ceapa, snitele de porc,4 linguri de unt topit,sare,piper,250 ml supa,200 ml smantana,1 lingurita coaja de lamaie rasa

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesanta reteta, Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschiulet de porc impletit cu carnati