Snitelele le prajim in unt topit pana devin aurii,apoi saram piperam si le tinem la cald.In untul ramas adaugam ceapa taiata marunt sa se caleasca,turnam supa si smantana si fierbem putin.Apoi punem si feliile de dovlecel taiate pe lung sa fiarba.Adaugam in sos frunzele de cimbru tocate cand l-am luat de pe foc.Mai condimentam sosul cu sare si piper daca este nevoie.
Servim snitelele alaturi de sos,si ornam cu coaja de lamaie rasa.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii