autor:

zana b.

» » Fripturi

Snitel de porc in crema de dovlecel

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Ingrediente
1 dovlecel mic,4 crengute cimbru verde,1 ceapa, snitele de porc,4 linguri de unt topit,sare,piper,250 ml supa,200 ml smantana,1 lingurita coaja de lamaie rasa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Snitelele le prajim in unt topit pana devin aurii,apoi saram piperam si le tinem la cald.In untul ramas adaugam ceapa taiata marunt sa se caleasca,turnam supa si smantana si fierbem putin.Apoi punem si feliile de dovlecel taiate pe lung sa fiarba.Adaugam in sos frunzele de cimbru tocate cand l-am luat de pe foc.Mai condimentam sosul cu sare si piper daca este nevoie.
Servim snitelele alaturi de sos,si ornam cu coaja de lamaie rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in crema de dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ficatei surpriza

Ficatei surpriza

Ficateii se spala , se curata si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Baconul se taie in feliute

23 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman

Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman

Spalam pulpa de curcan si lasam la scurs.Se desprinde cu grija putin pielea si introducem sub piele

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

    Interesanta reteta, Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel mic,4 crengute cimbru verde,1 ceapa, snitele de porc,4 linguri de unt topit,sare,piper,250 ml supa,200 ml smantana,1 lingurita coaja de lamaie rasa

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesanta reteta, Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui fript