autor:

Fara foto

» » Fripturi

Snitel de porc natur

Autor: Alex (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alex (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Ingrediente
750g pulpa de porc, 40g faina, 100g ulei,50g unt, legatura verdeata, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc se taie felii subtiri de circa 75 g, care se bat cu un batsnitel, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc in ulei. Untura ramasa se stinge cu apa, se toarna peste carne si se fierbe 15 min. La servit se adauga cate putin unt rumenit la fiecare portie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu sos de usturoi si vin

Pulpe de pui cu sos de usturoi si vin

Se spala pulpele, se ung cu ulei de masline, si se condimenteaza cu sare, piper, boia si condimente

50 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi
Ficatei de pui cu piure

Ficatei de pui cu piure

Ficăţeii se spală bine. Într-o tigaie de teflon se pune o lingură de unt. Se adaugă apoi ficăţeii

3 voturi    2 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 750g pulpa de porc
  • 40g faina
  • 100g ulei,50g unt, legatura verdeata
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Alex
Placinta cu doua umpluturi

Placinta cu doua umpluturi

Fierbi carnea în apă cu sare, iar ardeii îi speli şi îi coci pe o tablă pe aragaz. După ce

0 voturi    5 comentarii
55 min
Salate de legume
Prajitura cu caise si bezea

Prajitura cu caise si bezea

Freci gălbenuşurile cu jumătate din cantitatea de zahăr, adaugi apa minerală lingură cu lingură,

19 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Briose cu visine

Briose cu visine

amestecam bine oule ce zaharul cu mixerul pana isi dubleaza compozitia volumul -adaugam uleiul

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui spaniol cu ardei gras